Worldtour of Skåne!

Jaha, då var man på plats i danskarnas rike! Kom ned igår och inget gick som planerat… Så ett telefonsamtal till världens bästa Karin resulterade i att jag bokade rum på samma hotell som henne och Johan och att Harry fick bo med Ester och Hugo! ❤  Tusen tack, underbara vänner!!!
Igår kväll gick vi över gatan och åt en otroligt god middag bestående av räkcoctail till förrätt och fläskfilé Oscar till varmrätt, sedan var det trimdags för lille Harry vilket han njöt av som vanligt… Not!

Imorse bar det av till Bjuvs BK där 51 borderterrier hade anmält sig till terrierklubbens utställning. Så många har jag aldrig varit med om tidigare och den största skillnaden var nog i jaktklasserna. Det blev Very Good för alla 3 vovvarna, men vad gör det när man har världens bästa sällskap?!? Efter utställningen åkte vi till Sofiero för att slå upp tältet inför morgondagen och sedan brummade vi in till Helsingborg i jakt på lite mat. Det slutade på O’learys med vitlöksbröd till förrätt och grillat kycklingbröst, grillad majskolv, pommes frites och bea-sås till varmrätt – MUMS!!!
Därefter tog vi en tur längs kusten och stannade till vid en underbar strandremsa där hundarna fick sin belöning för dagens arbete. Fler bilder kommer morgon kväll…

                                           Älskade vovvarna: Harry, Ester & Hugo! ❤

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s