Worldtour of Skåne Part Two

Söndagen började med god hotellfrukost, bland det bästa jag vet!!! Utcheckning och sedan styrde vi mot Sofiero Slott i Helsingborg och dagens utställning. Vi hade ju redan satt upp tältet på lördagen, men när vi kom fram hade de flyttat vår ring, så vi satt helt plötsligt vid ring 27 istället för ring 24… Mycket intressant… Men vi flyttade in i alla fall och sprang mellan ring och tält.
Det var 11 hanar i öppen klass där jag & Johan skulle vara med, Karin stod över och lämnade alltså med varm hand över Hugo till Johan. Harry skötte sig bra, det var en väldigt liten och trång ring som dessutom var mycket hal och lerig på sina ställen. Det skapade lite problem när vi insåg att domaren ville ha bra fart i hundarna och långa steg… Men det var bara att göra så gott man kunde och jag var väldigt nöjd med den kritik jag hörde när han stod på bordet. Det slutade med ett Excellent och jättefin kritik för både Harry & Hugo, dock inga CK:n tyvärr.
Bättre gick det för Johans tik Ester, som för andra dagen gick i jaktklass. Där kom hon 2/2 tikar och fick Excellent med CK!!! Hennes första!!! Stort grattis till våra kära vänner! Välförtjänt var ordet! I konkurrensen blev det tyvärr ingen placering, men det kommer.
Sedan blev vi upphämtade av Fredrik & Koffa som hade varit i Tyskland på… semester… och sedan kunde hemresan påbörjas, där ingick även en provkörning av en UNDERBAR Landrover i Jönköping… Det är mycket nu…

Här kommer hela helgen i bilder:

Snygg-Hugo visar stilen i ringen

Hugo försöker få in TV3 på stranden…

Harry skaffar tomteskägg…

Titt, en sjöhäst! Nej, det var ju bara Harry…

Ester har siktet inställt, men det går sämre med kanalerna…

Tjolahopp! sa Harry

Underbara vänner på en underbar strand efter en underbar dag! ❤

Hmmm…

Harry har missuppfattat det här med att torka sig…

Ester! ❤

Hugo! ❤

Harry Potter! ❤

Förberedelser för gruppfoto. Tid: 45 min…

Taaadaaa!!!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s