Team Mayhem 2012!

Hmm, ingen större idé att lägga upp en resumé över 2011 för hundarnas del, det blev inte mycket gjort… Varken träningmässigt eller på tävlingssidan, tråkigt nog, men jag har varken haft tid, ork eller engagemang! Jag har helt enkelt varit en väldigt dålig matte 2011… =(

Men det ska det bli ändring på nu!!! Först och främst vill vi hälsa vår kära nya husse välkommen i familjen: Anders!
Sedan kan vi meddela att vi sedan 1/12 2011 är bosatta i Stockholm på heltid, vilket är skönt för hundarna på det sättet att de slipper flytta runt en massa och pappa kan ha dem de dagar jag & Anders jobbar. Tyvärr verkar det vara svårt att hitta passande dagis eller doggy-walkers…
Nu kommer vi att satsa ganska hårt på våra hundar under 2012 och se om det leder någon vart samt om det är det vi verkligen vill och då med uppställningen: Anders & Yoggi samt Sarah & Harry. Till att börja med i alla fall och dessa är målen för året i dagsläget:

YOGGI:

  • start i lydnadsklass 2, gärna uppflyttning till klass 3, men framförallt måste Anders få köra in sig med Yoggi i momenten.
  • Viltspårschampion
  • Vildsvin hägnprov Norrköpnig
  • Björnprov Junsele
  • CK på utställning
  • Ev. grytprov
HARRY:
  • 3 förstapris i LK 1 och uppflyttning till 2:an.
  • Anlagsprovet i viltspår, gärna något öppet med.
  • Vildsvin hägnprov Norrköping
  • Cert på utställning.
Nu är jag medveten om att vissa av dessa kan vara svåra att påverka och även svåra att uppnå, men det är ambitionen för oss och framförallt så ska vi bli ett riktigt team: Anders, jag & hundarna.
Det känns riktigt roligt att vara på G igen och vi har planerat att starta vår första lydnadstävling i mars, lite beroende på hur träningen går och om vi får ordning på upplägget samt momenten. Anders flyttar ju inte upp till oss på riktigt förrän i februari, så vi hinner inte med massor innan dess heller.
Sedan kommer vi nog att åka och titta på en del IPO-tävlingar, som ett led i planeringen för nästa hund… Men den dröjer, så ni behöver inte vara oroliga!!! 
Förhoppningsvis kommer vi iväg till Norge i år, vi får helt enkelt förpesta Karins liv så mycket vi bara kan under året!!! ❤
Sedan ska vi bli MYCKET bättre på att blogga och även uppdatera tävlingskalendern ordentligt! Hoppas ni hänger med!!!
Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s