En GPS för Harry?…

Hmm, efter helgens lilla äventyr har jag funderat en hel del på Harry och de ”friheter” han tar sig på vissa promenader och visst–det mest vettiga vore ju att ha honom kopplad… Men ni som känner Harry vet att det bästa han vet i hela världen är att springa, hursomhelst, varsomhelst och gärna i timmar. Jag har inte hjärta att ta det ifrån honom, han älskar det, precis som vår gamle Timmy gjorde. Det finns liksom inget som ens kommer i närheten i belöningsväg eller livskvalitet för honom, inte som Yoggi som håller sig inom en radie av typ 100 meter och sedan kommer tillbaka självmant.
Men det sliter i matte- och hussehjärtan att vara så orolig så länge och det är inget jag rekommenderar. Så har jag ju funderat på pejl och GPS och allt, men hört att det är vääääldigt dyrt…
Men idag fick jag ett tips ifrån en av mina gamla kollegor på Tullen (som troligen följt Harry’s äventyr på FB…) om en sida med olika GPS:er och jag gick in och tittade:

Klicka på bilderna för att komma till hemsidan!
Den kostar 1495:- och kanske inte är den absolut bästa på marknaden, men för det priset tycker jag att den är ack så värd att testa!!! Den skickar positioner via GoogleMaps och ger även ljudupptagning om man ringer upp SIM-kortet, vilket jag tycker verkar väldigt fiffigt! Någon som har erfarenheter av den eller liknande?
Känns lite knas att vilja att han ska springa iväg lite så man får testa den, men om jag känner Harry så lär han göra det utan problem… =) Men om den fungerar och är bra så tror jag att det kommer innebära ett helt annat lugn i framtiden, även om jag hoppas att han ska sluta rymma helt… 
Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s