Camp Mayhem Premiär!

Idag var det äntligen dags för premiär för finaste tältet på utställning och debut på riktig utställning för Anders & Yoggi (eller tja, mest comeback för Yoggi’s del, han har ju rätt bra rutin…) och det var Köping som stod för arrangemanget. Sent igår kväll fick vi också två medpassagerare till dagens utflykt: Johan & Ester — alltid lika trevligt! Hann också med att köpa två nya stolar, så vi har något att sitta på under långa dagar på allsköns hundaktiviteter.
Uppe i ottan och vaknade till världens regnoväder! Packade därmed för regn, vilket vi senare slapp…

På plats i Köping sprang vi på bästa A-K med hundar (i fantastiskt smidig vagn!!!) och mamma, där vi snart kom fram till att det räckte med 1 tält och eftersom jag inte hunnit prova vårat så var det det som åkte upp. Men eftersom A-K har ett likadant så fick vi bästa hjälpen vid första uppsättningen!
Sedan var det upp till bevis och jag var MYCKET nervös för hur det skulle gå för Yoggi, vill så gärna att han ska få det ”erkännande” han förtjänar, för det är en fantastiskt vacker liten hund vi har. ❤
Jag & Harry gick först och fick excellent och så bra gick det även för Anders & Yoggi!!! Lycka!!! Finaste små hundarna! Anders var så duktig och Yoggi skötte sig jättefint, blev bara lite låg i sista uppställningen för hanen bakom stod på tok för nära! Önskar att vissa utställare hade lite bättre koll och respekt inne i ringen…
Såhär tyckte domare Anna-Lena Munkvall om Harry:
”Mask. hane med fint huvud och uttryck. Kunde ha en aning mer utfyllt nosparti. Välburna öron. Kunde vara något mer vinklad fram, välvinklad bak. Bra bröstkorg i djupaste laget. Välplacerad svans. Rör sig ngt. marktrångt fram, annars väl.”

Och om Yoggi:
”Mask. hane med härligt uttryck. Välburna öron. Kunde ha en aning kortare nosparti. Mörka ögon. Korr. bett. Bra bröstkorg. Välvinklad bak. Ngt. framskjutet skulderparti. Rör sig trångt fram och bak. Sträv päls. Välpresenterad!”

Helt okej och jag är sjuuuukt glad över Yoggi’s excellent och kritik! Vilken premiär för honom och hussen! Mina fina, fina killar! ❤
Annars var det mest en väldigt rolig och social dag, träffade mycket folk som vi bara träffar med hundarna och det är alltid lika trevligt. Shoppade varsin leksak åt vovvarna och lite tugg, socialiserade och åkte sedan hemåt igen. Anders & Johan kanske drar till Gotland ihop, jag jobbar tyvärr den helgen och kan inte ta mer ledigt från jobbet… Tänk om de slår på stort när de får lite lugn och ro! =)

Nu laddar vi om för morgondagens lydnadstävling!

Camp Mayhem
Älskade Harry-Ferrari!

Underbara, fantastiska, älskade Yoggan!

Annonser

One thought on “Camp Mayhem Premiär!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s