Fantastiskt Roliga Nyheter!!!

Idag har vi nöjet att meddela att Harry ska bli pappa i augusti om allt går bra!!! =D Damen som han har för avsikt att uppvakta är Rottkaiser’s Bitchiga Beata ”Nemi” ifrån underbara Johanna på Kennel Rottkaisers i Arvika! Det här blir första gången för dem båda och jag kommer att överlåta all hantering till Johanna som har varit med förr och det innebär att Harry kommer att bo i Värmland i början på juni. Vi är naturligtvis väldigt stolta över förfrågan och ser fram emot att förhoppningsvis få träffa glada, friska små valpar i augusti. Väldigt roligt att kunna informera om att denna kombination kommer att ge 0,0% i inavelsgrad!

2013-04-25 21.46.12

Rottkaisers Bitchiga Beata & NO UCH SE UCH Bombax Julius Caesar

Nemi bor till vardags hos sin fodermatte i Norge, men kommer att flytta hem till kenneln för att förbereda sig och sedan ta hand om sina valpar. Hennes pappa är Sweepings Supersnabbasnobbsune och mamma är Crazy Trains Waiting for Darkness. Som liten valp hade hon ett väldigt temperament, idag tränar hon lydnad precis som Harry och är med sin matte på jobbet, där hon jobbar som veterinär.

Vi kommer att uppdatera med info om parning och valpar när det är dags, just nu njuter vi bara av det som komma skall! Titta in hos Kennel Rottkaiser för mer info om dem och hör av er om ni är intresserade av en valp ur denna spännande kombination!

Annonser

2 thoughts on “Fantastiskt Roliga Nyheter!!!

    • Ja verkligen! Det är Harry’s första kull och vi ser med spänning fram emot resultatet! Det borde bli arbetsglada valpar med hjärtat på rätt ställe och en härlig attityd! =D

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s