Årets Border 2013…

Efter att ha skrivit litteraturtenta i 6 timmar och sedan jobbat på B-uppsats i lingvistik i 3 timmar, så blev fredagens planerade resa till Herrfallet framflyttad till lördag morgon. Vi lämnade Yoggi hos Morrfar och åkte iväg och mötte upp med bästa A-K & Pelle, Sofie och A-K’s mamma, som varit på plats sedan fredag och fått upp tält så bra så! Det blev 3 timmars väntan i extrem värme, jag la Harry under en kylfilt för att förekomma värmen:

IMG_3575

Harry tar det kallt…

Tillslut var det dags för championklass hanar och det var 16 stycken, varav vi gick som nummer 3. Han skötte sig jättebra, trots att han var ganska trött i värmen. Men det var något som inte passade domaren, hon gillade honom inte speciellt och det blev raka vägen ut… Hennes kritik kan du läsa här!

Sedan kunde vi njuta av fina framgångar för A-K och Kennel Crazy Train – -grattis!!! Välförtjänt, kära vän! Eftermiddagen spenderades som slagna hjältar i stugan och sedan drog vi bort till buffén och lämnade samtliga 6 hundar i olika burar och rum kvar i stugan. Det var god mat och fantastiskt trevligt sällskap! Alla var trötta och vi gick hemåt igen där vi satt och diskuterade allt mellan himmel och jord i några timmar innan vi gav upp. Det är ruskigt trevligt att träffa alla, men jag känner att det hade varit mycket bättre att komma på fredagen- jag hann ju inte prata så värst mycket med någon! =( Bättring till nästa år!

TACK till A-K, Pelle, Sofie och ”mamma” för en toppenhelg!!! Hjärta

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s