Harry Leker Ensamhund…

I morse åkte vi från Herrfallet och hade bestämt oss för att besöka mina gamla hemtrakter — vilket innebar ett stopp i Eskilstuna först (där jag gick på gymnasiet -98). Vi parkerade bilen och började leta efter ett frukostställe i den något ödelagda staden — det blev Subway. Harry satt på egen stol och trots att han hade ätit sin mat på vägen dit (kors i taket!!!), så åt han stora delar av min baguette och kaka! Jojo, det är till att vara finsmakare!

IMG_3588

Mums!!!

IMG_3584

Roffa hit den!!!

Sedan gick vi runt vattnet i innerstaden och eftersom det var helt folktomt, så lät vi Harry sträcka på benen lite. Vi kom till en jättefin sandad rundel mitt i en park och där passade vi på att köra lydnad med störning! Han var lite disträ, men vi har inte tränat på länge… Tänkte Johanna får ta tag i det när han bor där… =P

IMG_3589

Platsliggning – 10 poäng!

Efter en lång och underbar promenad åkte vi iväg och spelade minigolf – det var inga människor där heller, så Harry gick lös med oss runt. Mycket skönt – förutom att Anders vann med 3 slag… =( Sedan åkte vi till min riktiga hemby: Malmköping och handlade med oss fika och drog ut till landet där vi bodde. Vi gick ned till sjön som jag alltid fiskade i som liten och satt och njöt av livet, Harry pep runt på klipporna och passade på att simma lite. I LOVE IT!!!

Nu är vi hemma igen, Yoggi försökte som vanligt mörda Harry när han kom hem… I morgon ska jag & Yoggi köra vårt första agilitypass för My!!! SUPERSKOJ!!! Sedan väntar vi med spänning på att Nemi ska komma igång med sitt löp… Det är mycket nu!

 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s