Myssöndag och Positiva Resultat

Idag vaknade vi sent, men så var vi ute med hundarna vid 01:30 — så de klagade inte direkt. Vi tog bussen till Nacka Forum, åt frukost på Subway och en mjukglass på Frozen, innan vi styrde stegen hemåt via Nyckelviken & Bastuvikssjön. Det blåste skönt nästan hela vägen hem, men när det stillade av så blev det lite för jobbigt för farbror Yoggi — som då valde att åka snålis på mattes axlar. Två nöjda & glada hundar spenderade sedan kvällen hos bästa Morrfar, medan vi gick på bio.

Måste säga att jag är så glad att jag börjat ge hundarna rått, vispat ägg i maten! Idag när jag kollade på Harrys tänder så är nästan all tandsten borta!!! Innan har ajg ju varit tvungen att blöta maten för att få honom att äta, men nu både äter han med god aptit OCH har fina tänder! Det enda som inte är så kul är magen… Man kan inte få allt och så svår tandsten som han haft innan, så är det helt klart värt det! =D

Nu på kvällen gav vi oss ut alla 4 och genomförde pass 3 i vårt nya konditionsprogram — stackars husse var tvungen att sätta sig ned och vila på en sten efteråt. Tydligen inte jättebra att äta ostkaka och godis innan… Hösten kommer för oss att bestå av mycket spännande beslut, projekt och planer — glöm inte att titta in ofta så du inte missar något!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s