Modern Family!

Det är en modern familj vi lever i och här delar vi på föräldraansvaret — därför kan jag med stor glädje meddela att Harrys fina, underbara dotter Coffee kommer att bo hos oss en tid!!!

Coffie sten

Foto: Johanna Stjernholm

Coffie sover

Foto: Johanna Stjernholm

Coffee 2

Foto: A-K Jiderlund

Jag är helt uppspelt, klarade inte av att äta på förmiddagen och går fortfarande runt med ett fånigt leende. Det känns så stort och fantastiskt att vi ska få lära känna denna lilla varelse som är efter vår fina Harry! Vi kommer självklart leta efter likheter och olikheter dagarna i ända… Vi hoppas kunna bygga upp ett bra självförtroende och en stor arbetsvilja i denna lilla dam, så att hon en vacker dag kan göra sin ägare mycket stolt och lycklig! Vi vill passa på att tacka Johanna & Daniel på Kennel Rottkaisers för förtroendet att förvalta deras ögonsten en tid!

Vi åker och hämtar henne i helgen och nu väntar därmed en vecka full av förberedelser (städning inte minst…) och en och annan shoppingtur för att köpa helt onödiga valpsaker! Det är ändå 6 år sedan Coffee’s pappa var en monstruös valp med skitvassa tänder…

Det här är ren eufori.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s