Coffee i Huvudstaden

Nu har vi kommit hem och Coffee har flyttat in i sitt tillfälliga hem, hon verkar inte superimponerad direkt  — hon tycker att 37 kvm är i minsta laget! =) Jag har försökt förklara för henne att vi ska flytta snart, men hon fnyser bara åt mig.

Även i natt sov hon som en stock, men när jag vaknade någon timme innan det var dags att gå upp så höll hon på och stökade runt massor – då hade byxorna hasat ned runt knäna på henne… Så fort jag rättade till dem så somnade hon om direkt och låg och snarkade! =) Sedan spenderade hon dagen med att växla mellan att vara med oss i ridhuset och att träna på att vara ensam i badrummet. Så länge hon hör att någon är i närheten så ylar och gnäller hon, annars verkar hon vara tyst — duktig tjej!

Framåt eftermiddagen var det dags att åka hemåt och vi satte henne i framsätet med Anders — där hon somnade tämligen omgående och sov hela resan hem! Så himla duktig på att åka bil!!! Upp i lägenheten, stökade runt lite, sedan ut och bort till morrfar som fick vara ”barnvakt” medan resten av gänget gav sig ut på löparrunda. Hon charmade honom så han inte brydde sig så mycket om att hon pep och betedde sig lite! =D

Nu är vi hemma och hon har lekt ordentligt med sin käre pappa här i köket — han är så himla duktig med henne! Vänder upp hela rumpan för att visa hur snäll han är och sedan puffar han till henne med tassen för att säga ”kom igen då!”. Nu är kvällsrutinen klar — hon hatar verkligen när vi tar på henne byxorna, men hon verkar ju gilla att sova med oss och då finns det inte så mycket val. Älskade, fina lilla valp, som jag önskar att du fick slippa det här!

Coffee blue

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s