Aj, Aj Harry…

I examenspresent fick jag en ny cykel av Anders & pappa och till den köpte jag en cykelvagn att ha till hundarna. Framförallt Yoggi, då han inte brukar orka lika långt som Harry, men om det är varmt så åker han också in! Vi tog ut dem för en kort provtur i förrgår och det var verkligen vad Yoggi hade önskat sig! Harry gnällde när han var tvungen att sitta där och ville hellre springa.

Yoggi cykelvagn

Yoggi + räservagn=sant!

Igår var vi ute på en lite längre tur och hundarna fick springa lösa när vi var på småvägarna. Sista biten hem var det dock lite större väg och vi kopplade Harry och Yoggi åkte vagn. Plötsligt for en hare över vägen och Harry kastade sig blixtsnabbt in framför Anders cykel och sedan hörde vi ett hemskt pipande! Anders hann inte stanna utan cyklade på Harrys framtass… Så han åkte in i vagnen och väl hemma kylde vi ordentligt, det blödde lite och var skinnflådd över tre tår! Stackars liten!

Harry ajaj

Aoooo!!!

Idag visar han inga tecken på att ha ont, ingen hälta, han bara slickar på tassen lite grann. Men vi har ändå tagit det lugnt idag, till Harrys stora förfäran!

Skelnasjön

Livet.

 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s