Välkommen Leeloo!!!

Så hade dagen ÄNTLIGEN kommit! Igår fick vi hämta hem vår efterlängtad valp, Harrys dotter: Rottkaisers Lily Potter. Här hemma kommer hon att kallas Leeloo, efter Milla Jovovics karaktär i The Fifth Element. Som sagt så har dessa planer funnits med oss väldigt länge, ända sedan Harry tog sitt första championat faktiskt. Då väcktes drömmen om en valp efter honom, som förhoppningsvis kommer kunna bära hans gener vidare åt oss genom livet. Men sedan har det ena efter det andra gått fel eller inte funkat som vi planerat. Tills den 5:e oktober, då Harry & Hedda fick sina valpar och där fanns en tikvalp åt oss. Hon ser väldigt lovande ut nu och det hoppas vi så klart att hon kommer att fortsätta göra, men annars är det ingen katastrof. Vi hoppas på en individ med mycket arbetslust och stabilt och bra psyke, vilket jag tycker är viktigare än en perfekt exteriör.

Vi landade först hemma hos min moster i Nora igår kväll med henne och där fick hon träffa Hugge labrador, han var lagom impad kan man säga… =) Sedan har de 5 kattungar som är precis så stora som hon är och de kom och skulle kolla in henne. Hästarna hörde vi bara i mörkret, vi hälsade inte på dem. Hon sov snällt genom Dawn of the Planet of the Apes och valde sedan sin bädd bredvid vår säng under natten, efter att ha legat och flämtat bredvid mig en bra stund. Harry är som vanligt superduktig på att leka med valp och Yoggi sitter mest och muttrar. Morrfar fick ett besök nu på kvällen och Leeloo charmade byxorna av honom genom att lägga sig och snarka tvärs över hans knä! =D

Sedan är hon ju Mirandas första hund, det skiljer bara 5 veckor i ålder på dem och vi hoppas att de får en lång och givande uppväxt tillsammans! Så nu är flocken typ så symmetriskt utformad den kan bli: 3 människor & 3 hundar/3 tjejer & 3 killar. Vi är väldigt nöjda!!! Stort tack till Johanna på kennel Rottkaiser för denna möjlighet.

Smirre & Leeloo första mötet

Miranda & Leeloos första möte! Foto: Johanna Stjernholm

Lily bil

Leeloos hemresa i två etapper

Smirre & Leeloo BFF's

Bästa vänner

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s